VANDRING 

Vill du uppleva det fridfulla och storslagna är vandring det perfekta sättet. Att stänga av mobilen och få njuta av lugnet, vackra solnedgångar, karga kustlandskap, säsongens färger och magiska vidder är oförglömligt. Kanske är ändå det mest fantastiska med vandring, att det alltid finns mer att upptäcka.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en nybörjare så finns det alltid turer som passar din önskan.

MÖT VÅRA VANDRINGSPAKET HÄR

GOTLAND

Fårö
3 el. 4 nätter

Fr 5 895 kr/pp

Vandra på Fårö - PASSAR SOM WEEKENDPAKET

Välkommen att vandra på kanske världens mest magiska ö. Här får man vandring genom orörd natur på en alldeles unik ö. Här hittar ni alltifrån Bergmans Fårö till små övernaturliga väsen som ”bysen” eller ”de sma under jordi”.

Visby
3 nätter

Fr 3 895 kr/pp

Vandra i Visby - passar som weekendpaket

Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar kantade med årstidens färger, vidsträckta kustremsor eller magiska vyer ut över Östersjön.

Grå Gåsen
4 nätter

Fr 6 395 kr/pp

Vandring vid Burgsvik

Vandringarna på Gotlands sydspets. Storsudret bjuder på vidsträckta och karga alvarmarker, böljande strandängar, kungsörnar som vilar i uppvindarna, raukfält och magiska solnedgångar.

När
4 nätter

Fr 6 595 kr/pp

Vandring vid När

Välkommen till sydöstra Gotland och När socken. När är välkänd för sin rödvitrandiga fyr och platsen där tjejerna i bandet Ainbusk växte upp, men här finns också en svårslagen natur, fiskelägen, stillheten, dofterna och ett alldeles unikt ljus.

Höstweekend
3 nätter

Fr 4 195 kr/pp

HÖSTWEEKEND - MED VandrING I Visby

Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar kantade med höstens vackra färger, vidsträckta kustremsor eller magiska vyer ut över Östersjön.

ÖLAND

Alvar & kust
3 nätter

Fr 5 595 kr/pp

FRÅN ALVAR TILL KUST - passar som weekendpaket

Välkommen till en vandringsresa på södra Öland. Från mittlandskap till kust, genom färgsprakande blomsterängar, öppna vidder, världsarv, alvarsmarker och sandiga vikar