fbpx

VANDRINGSPAKET PÅ GOTLAND & ÖLAND 

Vill du uppleva det fridfulla och storslagna är våra vandringspaket på Gotland och Öland det perfekta sättet. Att stänga av mobilen och få njuta av lugnet, vackra solnedgångar, karga kustlandskap, säsongens färger och magiska vidder är oförglömligt. Kanske är ändå det mest fantastiska med vandring, att det alltid finns mer att upptäcka.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en nybörjare så har vi vandringsresor som passar din önskan. Hittar du inte det du söker? Kolla in alla våra upplevelseresor.

MÖT VÅRA VANDRINGSPAKET HÄR

VANDRINGSPAKET PÅ GOTLAND

GOTLAND
6 NÄTTER

Från 9 990 kr/person

VANDRING PÅ GOTLAND - UPPLEV DET BÄSTA AV ALLT

I detta vandringspaket kombinerar vi det bästa av Gotland. Ni får bland annat uppleva Fårö, som inte är så stort, men bjuder på fantastiska naturupp­levelser. Ni får också uppleva Burgsvik och södra Gotland, platsen som i folkmun kallas för Storsudret. Avslutningsvis vandrar ni i och runt Hansestaden Visby och vår världsarvsstad.

VISBY
2 NÄTTER

Från 2 995 kr/person

Vandring i Visby - kombinera vandring med historiska visby

Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar kantade med årstidens färger, vidsträckta kustremsor eller magiska vyer ut över Östersjön.

GRÅ GÅSEN
3 NÄTTER

Från 6 890 kr/person

ALL INCLUSIVE-VANDRING PÅ SÖDRA GOTLAND

Vandringarna på Gotlands sydspets. Storsudret bjuder på vidsträckta och karga alvarmarker, böljande strandängar, kungsörnar som vilar i uppvindarna, raukfält och magiska solnedgångar.

NÄR
3 NÄTTER

Från 5 995 kr/person

All inclusive - Vandring i När

Välkommen till sydöstra Gotland och När socken. Här bor ni på fantastiska Strandakar och i När hittar ni den välkända rödvitrandiga fyren. Här finns också en svårslagen natur, fiskelägen, stillheten, dofterna och ett alldeles unikt ljus.

VISBY
3 NÄTTER

Från 3 995 kr/person

LångWEEKEND MED VandrING I Visby

Visby är en fantastisk plats för vandring där du inte behöver gå långt för att byta kullerstenar och världsarv till vackra vandringsstigar kantade med höstens vackra färger, vidsträckta kustremsor eller magiska vyer ut över Östersjön.

FÅRÖ
3 NÄTTER

Från 5 990 kr/person

Vandra på Fårö - Upplev magiska fårö

Välkommen att vandra på kanske världens mest magiska ö. Här får man vandring genom orörd natur på en alldeles unik ö. Här hittar ni alltifrån Bergmans Fårö till små övernaturliga väsen som ”bysen” eller ”de sma under jordi”.

VANDRINGSPAKET PÅ ÖLAND

ALVAR & KUST
3 NÄTTER

Från 5 590 kr/person

FRÅN ALVAR TILL KUST - all inclusive

Välkommen till en vandringsresa på södra Öland. Från mittlandskap till kust, genom färgsprakande blomsterängar, öppna vidder, världsarv, alvarsmarker och sandiga vikar