fbpx

TEMARESOR I SVERIGE

Guidade temaresor i Sverige blir mer och mer populärt. Alltifrån att åka iväg ensam till att åka iväg några få personer som ansluter sig till en färdig resa som vi planerar och genomför. Vi står för förarbetet, planeringen och genomförandet. Du får njuta hela vägen. Här hittar du våra inplanerade tema- och gruppresor till Gotland och Öland.

 

VÅRA INPLANERADE GRUPP- & TEMARESOR I SVERIGE

GRUPPRESOR TILL GOTLAND 2021

APRIL

22-25/4 Vandring – Personlig utveckling (Läs mer)

MAJ

24-27/5 Vandring vid Visby (Läs mer)

28-30/5 Padelweekend på Gotland (Läs mer)

JUNI

7-11/6 Golf runt Gotland (Läs mer)

15-18/6 Vandring på Fårö (Läs mer)

17-20/6 Vandring – Personlig utveckling (Läs mer)

SEPTEMBER

23-26/8 Vandring på Fårö (Läs mer)

SEPTEMBER

13-16/9 Vandring vid Burgsvik (Läs mer)

27-30/9 Vandring på Fårö (Läs mer)

OKTOBER

8-10/10 MTB på Gotland (Läs mer)

VANDRING &
REFLEKTION

Kontakta oss för info

GRUPPRESA MED VANDRING & REFLEKTION

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda en vandring med fokus på personlig utveckling. Ni kommer att efter 4 dagar tillsammans med coacherna från Peak Perspective att nå nya insikter om livet och er själva. 

BERGMAN & RAUKAR

Från 6 595 kr/person

GRUPPRESA MED VANDRING PÅ FÅRÖ

Nu har ni möjlighet att med guide vandra helt unika vandringstråk på Fårö. Ni kommer att vandra cirka 20 km per dag och turerna går bland annat förbi Bergmans hem, raukområdet Langhammars och naturreservetet Ullahau

Frukost, lunchpaket och middagar ingår, ni behöver inte tänka på mer än att njuta av den enastående naturen.

VÄRLDSARV
& NATUR

Från 7 195 kr/person

GRUPPRESA MED VANDRING VID VISBY

Välkommen till Hansestaden Visby och vår världsarvsstad, en stad som omges av den flera kilometerlånga ringmuren. Här får ni det bästa av Visby och naturen runt om med vandringar längs vackra stigar som ringlar sig längs kusten. Och kanske får ni se en skymt av Pippi när ni passerar hennes orginalhus.

GRÅ GÅSEN 
& SUDRET

Från 7 495 kr/person

GRUPPRESA MED VANDRING VID BURGSVIK

Välkomna till Burgsvik och södra Gotland, platsen som i folkmun kallas för Storsudret. Här slås ni av en fängslande natur med öppna landskap, raukar och alldeles magiska kustremsor. I trakten finns här många konstnärer, hantverkare och gårdsbutiker att besöka på er vandring.

MAGI PÅ 3
BANOR

Från 4 995 kr/person

GRUPPRESA MED GOLF RUNT GOTLAND

En sann golfglädje med ny bana varje dag. Ta med kompisgänget, familjen eller båda två och spela golf på Gotland. I vårt Gotland runt-paket kombinerar vi 3 olika banor, Visby GK, Gumbalde GK och Slite GK. Vi behöver väl knappt tala om att Visby GK är framröstad som bästa bana i Sverige och tredje bästa bana i Norden?

Padel
turnering

Från 3 995 kr/person

GRUPPRESA – PADELWEEKEND PÅ GOTLAND

Välkomen till Gotland för en padelhelg! Här kommer ni att spela nya Gotland Padel Center, ni kommer att spela en turnering på er nivå och som motståndare har ni både gotländska spelare och deltagare från andra sidan vattnet. Ni bor på First Hotel Kokkoloko och på kvällarna njuter ni av någon av Visbys eminenta restauranger.

KALKSTEN & 
TERRÄNG

Från 5 195 kr/person

GRUPPRESA MED MTB PÅ GOTLAND

Gotlands växlande, vackra och unika miljö är som gjord för att cykla mountainbike. Att Gotlands landskapet inte innehåller några höga berg och djupa dalar gör att cyklingen tilltalar alla åldrar. Gotland, Sveriges populärast ö erbjuder en blandning av kuststräckor, klinter, skogspartier och fantastiska naturslingor. En härlig MTB-upplevelse som vi verkligen tycker att du ska testa på.