fbpx

GRUPPRESOR TILL GOTLAND & ÖLAND

Guidade gruppresor till Gotland och Öland blir mer och mer populärt. Alltifrån att resa till Gotland på egen hand till att åka iväg några få personer som ansluter sig till en färdig resa som vi planerar och genomför. Vi står för förarbetet, planeringen och genomförandet. Du får njuta hela vägen. Här hittar du våra inplanerade gruppresor till Gotland och Öland.

 

VÅRA INPLANERADE GRUPPRESOR

GRUPPRESOR TILL GOTLAND 2021

AUGUSTI

19-23/8 Vandring & reflektion (Läs mer)

SEPTEMBER

13-16/9 Vandring vid Burgsvik (Läs mer)
FULLBOKAT 2021

27-30/9 Vandring på Fårö (Läs mer)

OKTOBER

8-10/10 MTB på Gotland (Läs mer)
FULLBOKAT 2021

11-14/10 Vandring Visby (Läs mer)
FULLBOKAT 2021

15-17/10 Padelweekend (Läs mer)
FULLBOKAT 2021

VANDRING &
REFLEKTION

Kontakta oss för info

Temaresa vandring och reflektion

GRUPPRESA MED VANDRING & REFLEKTION

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda en vandring med fokus på personlig utveckling. Ni kommer att efter 4 dagar tillsammans med coacherna från Peak Perspective att nå nya insikter om livet och er själva. 

Vandring Fårö
27-30/9

Från 7 490 kr/person

GRUPPRESA MED VANDRING PÅ FÅRÖ (FULLBOKAT)

Nu har ni möjlighet att med guide vandra helt unika vandringstråk på Fårö. Ni kommer att vandra cirka 20 km per dag och turerna går bland annat förbi Bergmans hem, raukområdet Langhammars och naturreservetet Ullahau

Frukost, lunchpaket och middagar ingår, ni behöver inte tänka på mer än att njuta av den enastående naturen.

vandring VISBY
11-14/10

Från 6 990 kr/person

GRUPPRESA MED VANDRING VID VISBY (FULLBOKAT)

Välkommen till Hansestaden Visby och vår världsarvsstad, en stad som omges av den flera kilometerlånga ringmuren. Här får ni det bästa av Visby och naturen runt om med vandringar längs vackra stigar som ringlar sig längs kusten. Och kanske får ni se en skymt av Pippi när ni passerar hennes orginalhus.

Padel
15-17/10

Från 2 990 kr/person

GRUPPRESA – PADELWEEKEND PÅ GOTLAND (FULLBOKAT)

Välkomen till Gotland för en padelhelg! Här kommer ni att spela nya Gotland Padel Center, ni kommer att spela en turnering på er nivå och som motståndare har ni både gotländska spelare och deltagare från andra sidan vattnet. Ni bor på First Hotel Kokkoloko och på kvällarna njuter ni av någon av Visbys eminenta restauranger.

MTB
8-10/10

Från 4 990 kr/person

GRUPPRESA MED MTB PÅ GOTLAND (FULLBOKAT)

Gotlands växlande, vackra och unika miljö är som gjord för att cykla mountainbike. Att Gotlands landskapet inte innehåller några höga berg och djupa dalar gör att cyklingen tilltalar alla åldrar. Gotland, Sveriges populärast ö erbjuder en blandning av kuststräckor, klinter, skogspartier och fantastiska naturslingor. En härlig MTB-upplevelse som vi verkligen tycker att du ska testa på.