fbpx

GRUPPRESOR TILL GOTLAND & ÖLAND

Guidade gruppresor till Gotland och Öland blir mer och mer populärt. Alltifrån att resa till Gotland på egen hand till att åka iväg några få personer som ansluter sig till en färdig resa som vi planerar och genomför. Vi står för förarbetet, planeringen och genomförandet. Du får njuta hela vägen. Här hittar du våra inplanerade gruppresor till Gotland och Öland.

 

VÅRA INPLANERADE GRUPP- & TEMARESOR

GRUPPRESOR TILL GOTLAND & ÖLAND

APRIL

8-10/4 Möt våren på Öland (Läs mer)

MAJ

12-15/5 Vandring vid Burgsvik (Läs mer)

FÅGELSKÅDNING
8-10/4

Från 6 490 kr/person

Padelpaket på Gotland & Öland

MÖT VÅREN PÅ ÖLAND

Välkommen till en aprilupplevelse med Par Johnsson utöver det vanliga, där vi möter våren och fåglarnas ankomst i den öländska naturen! En vecka innan påskhelgen går denna resa av stapeln, till ett vårskönt Öland där vi upplever det världsunika Stora Alvaret, Mittlandsskogen, sjömarkerna och några av de växter, fåglar och andra djur som gör Öland så speciellt.

VANDRING VISBY
12-15/5

Från 5 190 kr/person

Själsö, Gotland

GRUPPRESA VANDRING VISBY - NYHET

Vandringen längs Klintkusten norr om Visby är en led som är storslagen och har dramatisk utsikt. Här är det naturen som bestämmer och himlen belönar oss med det där sällsynta ljuset man vill spara för alltid i sitt minne.

VANDRING &
REFLEKTION

Kontakta oss för info

Temaresa vandring och reflektion

GRUPPRESA MED VANDRING & REFLEKTION

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda en vandring med fokus på personlig utveckling. Ni kommer att efter 4 dagar tillsammans med coacherna från Peak Perspective att nå nya insikter om livet och er själva.