fbpx

PADELPAKET PÅ GOTLAND & ÖLAND 

Padel är Sveriges snabbast växande sport. Nu kan vi erbjuda padelpaket på Gotland och Öland som passar perfekt för kompisgänget, familjen eller kollegorna. Våra padelresor kombinerar spelande med trevligt boende och det ingår alltid en avslutande match mot två lokala lag i samma nivå som er. Letar du efter någon annat? Kolla in alla våra upplevelseresor.

MÖT VÅRA PADELPAKET HÄR

PADELPAKET PÅ GOTLAND

Padel i Visby
2 nätter

Fr 2 990 kr/person

Padel i Visby

Spela padel i Visby på fräscha Padel Sports Club, som är Gotlands största padelanläggning med totalt 12 padelbanor varav 10 dubbel och 2 singel, både för inomhusspel och utomhusspel. Bor gör du på Scandic Visby precis vid havet mitt emot färjeterminalen med några korta minuters promenad till Visbys charmiga gränder och spännande historia.

PADELWEEKEND
2 nätter

Fr 3 990 kr/person

PADELWEEKEND PÅ GOTLAND

Ni bor på fina First Hotel Kokoloko och spelar totalt 7,5 timmar padel i Gotland Padel Center under er två nätter långa vistelse i Visby. I paketet ingår det en Americano med gotländska deltagare i er nivå samt färja T/R med bil. 

PADELPAKET PÅ ÖLAND

Sommarpadel
2 nätter

Fr 3 990 kr/person

PADEL PÅ EKERUM - med Kalmarsund som granne

Bo på fantastiska Ekerum – ät gott och spela utomhus på Ekerums padelbanor.

Borgholm
2 nätter

Fr 3 590 kr/person

PADEL PÅ BORGHOLM

Bo havsnära på Strand Hotell Borgholm –  Ni spelar på nybyggda Padel Arena Borgholm och middagarna ingår! Bokningsbart under april till september.

MER OM PADELPAKET PÅ GOTLAND

Padel är idag den snabbaste växande sporten med över 20 miljoner utövare runt om i världen. Padeltennis kommer från början ur tennisen och från squashen, padel är en härlig kombination av de två. Padel är ett socialt spel om fyra spelare. Spelet är enkelt att lära sig och passar alla. I padel används både golv och väggarnas ytor med hjälp av rack för att träffa en tennisboll. I våra padelpaket på Gotland får ni uppleva den fantastiska aktiviteten i sig i kombination med trevligt boende. 

Padel i Sverige och på Gotland

År 1998 i Grevie, strax utanför Båstad, byggdes den första padelbanan i Sverige. År 2016 tillkom ordet padeltennis i den svenska ordlistan och året därpå tog sporten verkligen fart för att komma att bli en av de snabbast växande sporterna runt om i landet. Idag finns det runt 1500 padelbanor i Sverige och dem fortsätter att bli fler. I början av år 2020 fanns det elva banor på Gotland men under 2021 förväntas över 40 stycken.

Padeltennisens framfart grundar sig förmodligen och framförallt i hur enkelt det är att spela, som nybörjare är startsträckan inte för lång och det är ett fantastiskt sätt att umgås på. Helt enkelt är padeltennis en sport för alla!

Våra padelpaket på Gotland

I våra padelpaket på Gotland kan du välja mellan ”Padelweekend på Gotland”, ”Padel på Kneippbyn” eller ”Padel på Tofta”. 

I paketet ”Padelweekend på Gotland” börjar med att ni checkar in på First Hotel i Visby där ni ska spendera de kommande två nätterna. Ni spelar er första match redan vid ankomst för att sedan duscha och äta middag på valfri krog i Visby. Andra dagen spelar ni både innan och efter lunch för att sedan sista dagen, spela två timmar innan ni åter åker mot fastlandet.

Paketet ”Padel på Kneippbyn Resort – med havsutsikt” är en tredagars resa där ni bor på Kneippbyn Resort i stuga med hotellstandard. Ni kan antingen välja att laga era luncher och middagar i stugan eller ta er in till någon av Visbys många fantastiska restauranger. Padel på Kneippbyn, har banorna utsikt över havet, som skapar en känsla av att befinna sig utomlands. En nära resa långt bort!

”Padel på Tofta” bor ni på fantastiska Toftagården i två nätter, cirka 20 km söder om Visby. Banorna ligger endast ett par hundra meter från boendet och luncherna och middagarna kan ni antingen äta på hotellet eller på några av de andra restaurangerna runtom i Tofta. Tofta är en fantastisk plats som också erbjuder vackra strandpromenader, solnedgångar och svalkande dopp för den som önskar.

I alla paketen kommer ni få möta lokala lag i er nivå. Den lokala serien på ön har upp till 15 divisioner så vi garanterar att det finns motstånd som kommer att passa just er. 

Våra paket passar perfekt för kompisgänget, familjen eller kollegorna. Stanna upp, kom till Gotland och spela padel!

MER OM PADELPAKET PÅ ÖLAND

Padel utövas idag av över 20 miljoner spelare runt om i världen och är den snabbaste växande sporten. Padel är ett socialt spel om fyra spelare. Det är enkelt spel som alla kan lära sig. I padel används både golv och väggarnas ytor, en kombination av tennis och squash, med hjälp av rack för att träffa en tennisboll. I våra padelpaket på Öland får ni uppleva den fantastiska aktiviteten i sig i kombination med trevligt boende.

Padel i Sverige och på Öland

Den första padelbanan i Sverige byggdes år 1998 utanför Båstad. År 2017 tog sporten verkligen fart och kom att bli en av de snabbast växande sporterna runt om i landet. Sporten hade fått stort ökat intresse redan innan, men efter ordet ”padeltennis” tillkom i den svenska ordlistan 2016 tog det verkligen fart. Idag finns det runt 1500 padelbanor i Sverige och dem fortsätter att växa och bli fler. Idag finns det elva padelbanor på Öland och samtliga banor finns i Borgholms kommun. På Ekerum Resort kom satsningen på padeltennisen tidigt, de första banorna stod färdiga redan år 2013. Padeltennisen kom nog att bli så populär eftersom det är en sådan tacksam sport att lära sig. Padel är sannerligen en sport för alla!

Våra padelpaket på Öland

I våra padelpaket på Öland kan du välja mellan ”Padel på Ekerum” eller ”Padel i Borgaholm”.

I paketet ”Padel på Ekerum, med Kalmarsund som granne” bor ni och spelar padel på Ekerum Resort. Totalt åtta timmar padel under tre dagar där två övernattningar ingår. Middagarna avnjuter ni till en fantastisk utsikt över havet och solnedgången.

I paketet ”Padel i Borgaholm” bor ni på Ölands ledande hotel, Strand Hotel i Borgaholm. Totalt spelar ni 7,5 timmar padel under tre dagar. Två nätter och två middagar serveras i hotellets restaurang som ligger ut med hamnen med en magisk utsikt över Kalmarsund.

I båda paketen kommer ni få möta lokala lag från Öland/Kalmar som passar just er nivå.

Våra paket passar perfekt för familjen, vännerna eller kollegorna. Stanna upp, kom till Öland och spela padel!