fbpx

GOLFPAKET PÅ GOTLAND & ÖLAND 

 

Vill du få en golfupplevelse att minnas? Då är våra golfpaket på Gotland och Öland för dig. Respektive ö har ett klimat som gör att golfaren kan njuta av spelet från tidig vår till sen höst. Våra golfresor kombinerar golfbanor i världsklass med trevligt boende och färja till ön. Hittar du inte det du söker? Kolla in alla våra upplevelseresor.

MÖT VÅRA GOLFPAKET HÄR

GOLFPAKET PÅ GOTLAND

GUMBALDE
2 NÄTTER

Från 3 590 kr/person

GOLF PÅ GUMBALDE

Det händer mycket ute på vackra Gumbalde. Hela anläggningen har utvecklats till en en resort i toppklass med golf, padel, restaurang och hotell.

3 GOLFBANOR
3 NÄTTER

Från 3 790 kr/person

GOLFA GENOM GOTLAND

I detta paket spelar ni golf på Gumbalde, Slite och När. Ni bor på Scandic i Visby och kombinerar det medeltida Visby med 3 spännande banor! 

3 GOLFBANOR
3 NÄTTER

Från 5 390 kr/person

GOTLANDS TOPP 3 GOLFBANOR

Att spela golf på Gotland är en upplevelse utöver det vanliga, detta oavsett årstid och oavsett bana. Här ni får ni en mix av 3 banor på Gotland och årstiden väljer ni helt själva.

Visby gk
2 NÄTTER

Från 4 890 kr/person

GOLF PÅ Visby & gumbalde

Spela på två magiska banor i detta golfpaket på Gotland. Pierre Fulke ligger bakom designen på Kronholmen – Visby GK och även nu ombyggnationen på Gumbalde GK. Här  får du möjligheten att spela på båda banorna paketerat med boende på Gumbalde Resort.

GOLFPAKET PÅ ÖLAND

3 GOLFBANOR
2 NÄTTER

Från 5 390 kr/person

GOLFA RUNT KALMARSUND

Bo på fantastiska Ekerum Resort, spela golf på Kalmar GK, Grönhögens GK samt Ekerums GK

MER OM GOLFPAKET PÅ GOTLAND

Gotland erbjuder fantastiska golfmöjligheter med banor i världsklass. Här tillåter klimatet spel från tidig vår till sent in på hösten. Naturen på Gotland är något alldeles speciellt, och det häftiga med att spela golf Gotland är att du får omges av den magiska naturen när du spelar.

Våra golfpaket på Gotland

Alla paketen erbjuder golfupplevelser du sent kommer att glömma, resorna kombinerar golfbanor i världsklass med trevlig boende och färja till ön. I våra golfpaket på Gotland kan du välja mellan fyra olika paket, ”Golf på Gumbalde”, ”Golfa genom Gotland”, ”Gotlands topp 3 golfbanor” och ”Golf på Visby och Gumbalde”.

Gotlands olika golfbanor

Gumbalde Resort

I paketen ”Golf på Gumbalde”, ”Golfa genom Gotland” och ”Gotland topp 3 golfbanor” finner ni Gumbalde Resort, en 18-håls parkbana på forngutnisk mark södra Gotland. På Gumbalde äng, precis där banan börjar hölls de första officiella Stångaspelen, Gutarnas Olympiad 1924. Här utövades de gotländska lekarna redan år 1916.Arvet att utöva sportsliga aktiviteter på denna forngutniska plats har sedan förts vidare, men i annan form. Den 17 juni 1989 öppnades banan för spel och bestod då av 9 hål innan den nya 18 hålsbanan invigdes av prinsessan Birgitta 1992. Gumbalde Resort har fortsatt utvecklas mycket de senaste åren. Bland annat nya padelbanor, ett nyrenoverat hotell och en golfbana i förändring. Pierre Fulke Design har ritat banan och där hela förändringen är klar 2022 och kommer att vara bättre än någonsin.

Slite Golfklubb

Slite Golfklubb ingår också i paketen ”Golfa genom Gotland” och ”Gotlands topp 3 golfbanor” och ligger på historisk mark där både silverskatter och gamla boplatser har hittats kring banan. Genom området rinner Aner å och i omgivningarna runt omkring finner man unika växter och massor med fåglar. Peter Nordvall har ritat golfbanan och kännetecknas av hur naturen samverkar med banan, en bana som uppskattas av så väl nybörjaren som av den vana golfaren.
Slite Golfklubb är en fantastisk bana i sann gotländsk miljö och utvecklas ständigt. Ambitionen är en 18-hålsbana av högsta klass.

När Golfklubb

I paketet ”Golfa genom Gotland” möter ni också När Golfklubb, en vacker och omväxlande 18-håls bana på sydöstra Gotland. 1 maj år 1987 bildades När Golfklubb och beviljades medlemskap i Svenska Golfförbundet samma sommar. År 1988 blev När en 9-hålsbana och år 1992 var det dags för nästa invigning, en riktig 18-hålsbana. Efter detta har golfklubben fortsatt att utvecklas och beskrivs idag av vissa som en ”riktig gotländsk golfbana”.

Visby Golfklubb

Den väl omtalade golfklubben, framröstad som den tredje bästa banan i Norden och bästa banan i Sverige. Visby Golfklubb är en 18-håls bana i världsklass som ni får möta i paketen ”Gotlands topp 3 golfbanor” och ”Golf Visby & Gumbalde”. Golfbanan är designad av Pierre Fulke och Adam Mednickson och anses vara den vackraste i landet. Något som utmärker sig för klubben är att den håller en mycket hög europisk klass och att många av banorna har färre svårare partier som skapar ett roligare och vänligare spel för medelgolfaren. Här erbjuds ett varierat spel med mycket möjligheter att spela olika från dag till dag, baserat på din egen form och känsla.

I våra golfpaket på Gotland får du uppleva fantastiska banor som möter Gotlands säregna natur, en golfupplevelse som kommer att skapa minnen för livet! 

MER OM GOLFPAKET PÅ ÖLAND

På Öland finns det fantastiska möjligheter att spela golf stora delar av året. I vårt golfpaket på Öland får du uppleva sann golfglädje med ny bana varje dag. Här får ni spela golf i Kalmar och på Öland, totalt 54 hål golf på 3 olika banor under 3 dagar och 2 övernattningar på fantastiska Ekerum Resort med sin magiska utsikt över Kalmarsund. Paketet innehåller även 2-rätters middag på kvällarna och önskar ni ytterligare aktiviteter finns både padel och tennisbanor tillgängliga på Ekerum.

Banorna i vårat golfpaket på Öland

De banor ni får möta i vårat golfpaket på Öland är Kalmar Golfklubb, Grönhögens Golfklubb och ”hemmabanan” på Ekerum.

Kalmar Golfklubb

Er första dag möter ni Kalmar Golfklubb, en 18-hålsbana, vars vison är ”Kalmar Golfklubb – i livets alla skeden” som riktar sig till alla som har ett intresse för golf. Kalmar Golfklubb är den största golfanläggningen i sydöstra Sverige. Här erbjuds två banor av hög kvalité i ett fantastiskt läge. Den gamla banan är något längre och för många lite mer av utmanade karaktär och första hålet är för många en unik upplevelse då man slår över Kalmarsund. Den nya banan är något kortare och bjuder på fin inramning bland park och skog.

Grönhögens Golfklubb

Er andra dag är det utspel på Grönhögens golfklubb på Öland. Grönhögens Golfklubb är framförallt känt för sin linksgolf, en av de två linksbanorna i Sverige bland världens 232 linksbanor. Linksgolfen defineras av de torvade djupa bunkrarna, de ondulerade greenerna, dubbelgreenen, den ständiga närheten till havet där vinden är en viktig del av spelet.

Ekerum Resort

Er sista dag spelar ni på Ekerum resort som länge tillhört dem främsta anläggningarna i Sverige och har sedan 2017 utmärkt sig som en av de miljövänligaste golfanläggningarna i världen. Anläggningen har helt olika 18-hålsslingor som sträcker sig över ett stort öländskt landskap, där inget hål är det andra likt.

Öland erbjuder sannerligen golf i varierande karaktär och i vårt golfpaket på Öland får ni ta del av sann golfglädje med ny bana varje dag!