fbpx

UPPLEVELSERESOR

Vi skapar och levererar aktiva upplevelseresor i Sverige, paketerade med boende och upplevelser utomhus. Fokus på cykel, vandring, fiske, padel, golf och mountainbike.

LÄS MER

VÅRA UPPLEVELSERESOR

VANDRING

TILL VÅRA VANDRINGSRESOR

PADEL

TILL VÅRA PADELRESOR

MOUNTAINBIKE

TILL VÅRA MTB-RESOR

GOLF

TILL VÅRA GOLFRESOR

CYKLING

TILL VÅRA CYKELRESOR

KUSTFISKE

TILL VÅRA FISKERESOR

TEMARESOR

DATUMSATTA GRUPPÄVENTYR

SKRÄDDARSYTT

SKAPA EN EGEN RESA

MER OM UPPLEVELSERESOR I SVERIGE

Oavsett av vilken anledning det kan vara att vi söker oss till upplevelseresor; nya möten och intryck, varva ned från vardagen, komma ut i naturen eller sökandet efter äventyr delar dem alla en gemensam sak, att få uppleva något annat. Idag har vi en uppsjö med möjligheter när det kommer till upplevelseresor i Sverige och vi har valt att inrikta oss på dem destinationer vi kan bäst, Gotland och Öland.

Våra destinationer

I våra upplevelseresor får du möta två av Sveriges nog mest säregna öar, men som också skiljer sig oerhört mycket från varandra. Paketen är, enligt oss, en perfekt kombination av möten mellan natur, kultur och historia. Både Gotland och Öland bjuder på fantastiska naturupplevelser, kustremsor och vykort över havet. Efter en dag fylld med aktivitet och en trevlig middag får ni uppleva det lugn som bara en solnedgång kan skapa när ni ser solen dyka ned i horisonten. Ni är förhoppningsvis fyllda med nya intryck när ni kryper ned i era sängar innan morgondagen bjuder på ett nytt äventyr.

Våra upplevelseresor

Bland våra upplevelseresor kan du välja mellan vandring, padel, mountainbike, golf, cykling och kustfiske. Våra resor till Gotland och Öland är till för alla, för nybörjaren, den erfarna, den äventyrslystna eller de ro-sökande. Ingen tidigare erfarenhet krävs och ni väljer själva hur avancerat ni vill göra just er upplevelse. Många av våra paket innehåller en helhetslösning, aktivitet, middagar, boende och transport, allt för att ni ska kunna koppla av och njuta av resan. Upplevelser med guldkant helt enkelt!

I våra paket får ni möjligheten att komma bort från verkligheten för en stund, där ni fokuserar på aktiviteten, omgivningen och er själva. Vi har noggrant valt ut smultronställen som skapar minnen för livet.

Vi erbjuder också temaresor, datumsatta gruppäventyr inom de olika kategorierna. Vi står för förarbetet, planeringen och genomförandet. Ni får njuta hela vägen. Vill du uppleva något som du inte hittar bland våra paket kan du också välja att skräddarsy din resa. Hör av er till oss så syr vi ihop en resa som passar just dig!