fbpx

MOUNTAINBIKERESOR 

Mountainbikeresor blir mer och mer populärt, nog främst för att det är en outdooraktivitet som är enkel och rolig på samma gång. Kombinationen av naturupplevelsen, glädje, spänning och äventyr gör den till en svårslagen aktivitet året runt. Våra mountainbikeresor på Gotland och Öland passar alla åldrar där du väljer om du vill cykla mtb en kort sträcka eller en hel dag, och du väljer själv hur avancerat du vill köra. 

Letar du efter någon annat? Se alla upplevelseresor

MÖT VÅRA MTB-RESOR HÄR

Aktiva adrenalinfyllda cykelupplevelser med fantastiska naturupplevelser

MOUNTAINBIKERESOR PÅ GOTLAND

grå gåsen
3 NÄTTER

Från 6 690 kr/person

MOUNTAINBIKE VID BURGSVIK

Södra Gotlands växlande, vackra och unika miljö är som gjord för att cykla mountainbike. Att landskapet är ganska platt och saknar berg gör att cyklingen tilltalar alla åldrar. Här erbjuds en blandning av MTB och Gravelcykling, vilket innebär att cyklingen går på allt från grusvägar till stränder, beteshagar, skogspartier och fantastiska naturslingor. En naturupplevelse som innehåller både glädje, spänning och äventyr.

VISBY
2 NÄTTER

Från 3 495 kr/person

MOUNTAINBIKE VISBY

Visby är en fantastisk plats att utgå ifrån när man skall cykla MTB, där du inte behöver cykla långt för att byta kullerstenar mot fantastiska naturslingor som innehåller allt från branta klippkanter, fiskelägen, skogspartier till utmanande terräng och fina små grusvägar.

MOUNTAINBIKERESOR PÅ ÖLAND

Under utveckling