CYKELRESOR 

Cykling på Gotland och Öland är underbart, speciellt när man gör det som en form av rekreation. Visst är cykeln ett perfekt fordon i vardagen, men att ljudlöst glida fram i den takt man vill utan tider att passa på semestern har så många poänger. Med våra cykelresor i Sverige får kroppen träning, frisk luft, hjärnan får avkoppling och man hinner uppleva och ta till sig alla intryck längs vägen.

MÖT VÅRA CYKELRESOR HÄR

CYKLING PÅ GOTLAND

SÖDRA GOTLAND
7 NÄTTER

Från 9 995 kr/person

Cykla på södra Gotland

En resa längs hav, färgsprakande fält, lammgårdar och karismatiska steinvastar. Södra Gotland bjuder på en palett av öns alla naturtyper med tallskog, vallmofält, dramatiska klippkanter, fossila stenstränder, grottor och vita sandstränder.

NORRA GOTLAND
6 NÄTTER

Från 10 895 kr/person

Cykla på norra Gotland

En cykeltur genom karga landskap och mäktiga kalkbrott till vackra kuststräckor och Bergmans Fårö. Norra delen av ön liknar inget annat.

KUST TILL KUST
5 NÄTTER

Från 7 890 kr/person

Cykla kust till kust

Från världsarvet Visby och dess medeltida historia till storslagna kuststräckor, lammhagar och magiska soluppgångar. Gotlands avstånd är korta vilket gör att ni här får del av både mäktiga raukar, vidsträckta fält, fiskelägen och Visby stad på bara några få dagar.

VÄRLDSARVET
3 NÄTTER

Från 3 995 kr/person

CYKLA VISBY RUNT

Visby är en perfekt bas för dagsutflykter i cykelsadeln. När man inte cyklar i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar och världsarv och en uppsjö att riktigt bra krogar.

FAMILJEPAKET
6 NÄTTER

Från 6 595 kr/person

CYKLA MED FAMILJEN

En skräddarsydd cykelresa för familjen på Gotland där ni får uppleva Kneippbyn, Tofta, Ekstakusten, Gumbalde och Ljugarn

CYKLING PÅ ÖLAND

SÖDRA ÖLAND
3 NÄTTER

Från 4 895 kr/person

CYKLA PÅ SÖDRA ÖLAND

En resa längs kust, savanner och världsarv. Här passerar ni små byar och blommande vägkanter, havet och inlandet, och såklart Ölands odlingslandskap som är upptaget på UNESCO:s lista över världsarv. Ni får en upplevelse på cykel med inslag av äkta ölänningar, närproducerad mat och öppna landskap.