fbpx

CYKELPAKET PÅ GOTLAND & ÖLAND 

Inget slår känslan av att vara på cykelsemester och med våra cykelpaket på Gotland och Öland blir det verklighet! Inga tider att passa, inga köer, ingen stress och naturen är din trogna följeslagare. Våra upplevelseresor i Sverige funkar lika bra för den äventyrslystna, som för familjen. I en mix av avkoppling, frihet, motion och aktivitet på en och samma gång så är nog cykelsemester den ultimata avkopplingen som ger dig tid att uppleva och se fantastiska platser som bara kan nås med cykel. Dessutom är det miljövänligt också!

MÖT VÅRA CYKELPAKET HÄR

CYKELPAKET PÅ GOTLAND

VÄRLDSARVET
3 NÄTTER

Från 3 890 kr/person

CYKLA VISBY RUNT

Visby är en perfekt bas för dagsutflykter på den gotländska landsbygden. Både Visby och naturen utanför erbjuder en storslagen upplevelse. Här får du uppleva en bra mix av natur, frihet, Visbys historia och väldigt god mat.

FAMILJEPAKET
4 NÄTTER

Från 5 490 kr/person

Cykla på södra Gotland

CYKLA MED FAMILJEN - Lilla paketet

En upplevelse i 5 dagar för familjen som vill uppleva Gotland tillsammans från cykelsadeln. Focus ligger på aktiviteter och upplevelser som passar barnen och ungdomarna framförallt. Vi kombinerar cykelturer med djur, glass, bad och sommarland. 

FAMILJEPAKET
6 NÄTTER

Från 7 490 kr/person

CYKLA MED FAMILJEN

En upplevelse för familjen i 7 dagar som vill uppleva Gotland från cykelsadeln, där fokus ligger på barnen och ungdomarna. Vi kombinerar kortare cykelturer med olika upplevelser, stränder, glass, bad och sommarland. 

KUST TILL KUST
5 NÄTTER

Från 7 390 kr/person

Cykla kust till kust

Från världsarvet Visby och dess medeltida historia till storslagna kuststräckor, lammhagar och magiska soluppgångar. Gotlands avstånd är korta vilket gör att ni här får del av både mäktiga raukar, vidsträckta fält, fiskelägen och Visby stad på bara några få dagar.

SÖDRA GOTLAND
6 NÄTTER

Från 11 190 kr/person

Cykla på södra Gotland

En resa längs hav, färgsprakande fält, lammgårdar och karismatiska steinvastar. Södra Gotland bjuder på en palett av öns alla naturtyper med tallskog, vallmofält, dramatiska klippkanter, fossila stenstränder, grottor och vita sandstränder.

NORRA GOTLAND
6 NÄTTER

Från 12 290 kr/person

Cykla på norra Gotland (fullbokat 2021)

Att cykla på norra delen av Gotland är en speciell upplevelse där man får uppleva platser som är helt magiska och unika i sitt slag. Smöjen med sitt karga landskap, Furillen med sitt unika ljus och Fårö med allt från raukar och mäktiga sandstränder till sköna ”häng” är några av de upplevelser man får med sig på denna resa.

CYKELPAKET PÅ ÖLAND

SÖDRA ÖLAND
3 NÄTTER

Från 5 490 kr/person

CYKLA PÅ SÖDRA ÖLAND

En resa längs kust, savanner och världsarv. Här passerar ni små byar och blommande vägkanter, havet och inlandet, och såklart Ölands odlingslandskap som är upptaget på UNESCO:s lista över världsarv. Ni får en upplevelse på cykel med inslag av äkta ölänningar, närproducerad mat och öppna landskap.