CYKLING 

Att cykla är underbart, speciellt när man gör det som en form av rekreation. Visst är cykeln ett perfekt fordon i vardagen, men att ljudlöst glida fram i den takt man vill utan tider att passa på semestern har så många poänger. Kroppen får träning, frisk luft, hjärnan får avkoppling och man hinner uppleva och ta till sig alla intryck längs vägen.

MÖT VÅRA CYKLINGSPAKET HÄR

GOTLAND

Södra Gotland
7 nätter

Fr 9 995 kr/pp

Cykla på södra Gotland

En resa längs hav, färgsprakande fält, lammgårdar och karismatiska steinvastar. Södra Gotland bjuder på en palett av öns alla naturtyper med tallskog, vallmofält, dramatiska klippkanter, fossila stenstränder, grottor och vita sandstränder.

Norra Gotland
6 nätter

Fr 10 895 kr/pp

Cykla på norra Gotland

En cykeltur genom karga landskap och mäktiga kalkbrott till vackra kuststräckor och Bergmans Fårö. Norra delen av ön liknar inget annat.

Kust till kust
4 nätter

Fr 6 695 kr/pp

Cykla från kust till kust

Från världsarvet Visby och dess medeltida historia till storslagna kuststräckor, lammhagar och magiska soluppgångar. Gotlands avstånd är korta vilket gör att ni här får del av både mäktiga raukar, vidsträckta fält, fiskelägen och Visby stad på bara några få dagar.

Världsarvet
3 nätter

Fr 3 995 kr/pp

Cykling med Visby som start

Visby är en perfekt bas för dagsutflykter i cykelsadeln. När man inte cyklar i naturen är det inte långt för att njuta av kullerstenar och världsarv och en uppsjö att riktigt bra krogar.

Familjepaket
6 nätter

Fr 6 595 kr/pp

FAMILJECYKLING

Ett skräddarsytt cykelpaket för familjen på Gotland där ni får uppleva Kneippbyn, Tofta, Ekstakusten, Gumbalde och Ljugarn

ÖLAND

Södra Öland
3 nätter

Fr 4 895 kr/pp

CYKLA PÅ SÖDRA ÖLAND

En resa längs kust, savanner och världsarv. Här passerar ni små byar och blommande vägkanter, havet och inlandet, och såklart Ölands odlingslandskap som är upptaget på UNESCO:s lista över världsarv. Ni får en upplevelse på cykel med inslag av äkta ölänningar, närproducerad mat och öppna landskap.