fbpx

RESOR FRÅN GOTLAND

Vi har kunskap och erfarenhet att anordna resor till Gotland och utomlands sedan många år och genomfört tusentals resor genom vårt moderbolag Hansa Event. Detta med mängder av kontakter har detta lett till att vi vill och kan erbjuda gotlänningar direktresor från Gotland till fastlandet eller ut i Europa. Vi ser fram emot denna satsning att kunna göra något för våra vänner på Gotland. 

Välkommen till aktiva resor från Gotland ut i världen!

VÅRA INPLANERADE RESOR FRÅN GOTLAND

KÖPENHAMN
2-5/9 2021

Från 6 790 kr/person

DIREKTFLYG TILL KÖPENHAMN FRÅN VISBY

Nu har ni chansen att resa direkt till Köpenhamn från Visby. Life Outdoor i samarbete med Destination Gotland erbjuder nu ett direktflyg som tar er Danmarks huvudstad där ni hittar alltifrån en het matscen, till arkitektur och shopping.

HOCKEYRESAN
1-3/10 2021

Från 3 590 kr/person

HOCKEYRESAN TILL KARLSTAD

Se hockey från VIP-logen i Löfbergs Lila Arena, Färjestad mot Leksand. I paketet ingår färja, buss, matchbiljett och entré till VIP-logen där General Manager Peter Jacobsson drar förutsättningarna inför matchen. Är du hockeyälskare så är detta ett måste!

SPA-RESAN
23-24/10 2021

Från 4 390 kr/person

SPA-RESA TILL GRÄNSÖ SLOTT

När mörkret tilltar som mest så erbjuder vi denna resa som är bra för både kropp och själ. I paketet ingår färja, buss, entré till SPA och 3-rättersmiddag. På söndagseftermiddagen så väljer ni mellan att fortsätta njuta i SPA-avdelningen eller lira padel ett par kilometer bort.