fbpx

TEMARESA VANDRING & REFLEKTION

EN AKTIV COACHING SOM FÅR DIG ATT UTVECKLAS

Vad behöver du för leva ett lyckligt liv? Har du ambitionen att utvecklas och öka din motivation? Har du tänkt tanken men inte riktigt tagit tag i det?

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda vandringar med personlig utveckling på Gotland. Vi vandrar i magiska miljöer längs med Gotlands kust och under vandringen är både mobiler och datorer helt förbjudna.

Detta är vandringen för dig som inte räds för att investera i dig själv.

Coaching och nya insikter

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda temaresor med vandring för personlig utveckling på Gotland. Vi vandrar i magiska miljöer längs med Gotlands kust och under vandringen är både mobiler och datorer helt förbjudna. Våra coacher har en unik mix av den akademiska världen tillsammans med erfarenhet från mer än 20 år som coacher för ledarskap och livsstilsförändring.

Vi vandrar längs med Gotlands östkust där vi börjar i Visby för att till slut hamna i Kappelshamn och Maven.

Under dag 1 fokuserar vi på vart ni är någonstans just nu för att under dag 2 fokusera på framtiden. Dag 3 handlar om hur du ska ta dig från ditt nuvarande jag till den du vill vara i framtiden och avslutningsdagen fokuserar på konkreta åtgärder för att du ska kunna ta dig till nästa steg.

Detta är vandringen för dig som inte räds för att investera i dig själv.

Peak Perspective har sedan ett par år tillbaka genomfört liknande temaresor med vandring både på Mallorca och i de Tyska alperna. Hösten 2020 genomfördes första vandringen på Gotland med 8 deltagare.

Coaching

Programmet inkluderar en 4-dagars temaresa med vandring tillsammans med en liten grupp likasinnade människor. Gruppen blir maximalt 8-10 personer vilket gör att de två coacherna kommer att ha gått om tid för att möta upp varje individ precis där denne är. Ur detta skapas ett skräddarsytt program, framtaget för just dig.

Unikt format

Ute i naturen utanför kontorstressen och era dagliga rutiner är formen för denna vandring. Naturens olika skiftningar och landskap skapar en unik miljö för att koppla ned och reflektera över vart du är någonstans just nu.

Effekt på bara 4 dagar

Peak Perspective använder sig utav fakta-baserade metoder som skapar resultat som är både snabba, men framförallt hållbara på sikt. Tidigare deltagare har deltagit i vandringen eftersom att de har fastnat och har svårt att fokusera på vad som är viktigt. Efter att de har gått med på vår vandring så har de upplevt en klarsynthet och snabbt därefter rivit ned det som var dåligt och skaffat sig nya bättre vanor. 

Konceptet

Konceptet är framtaget av Peak Perspective , bakom företaget finns grundarna Johanna Junholm och Dr. Meir Shemla. Läs gärna mer om deras arbete på deras hemsida.

Innan vi bekräftar er anmälan till vandringen så ber vi alltid Johanna eller Dr. Meir att kontakta er, detta för att ni ska få en första kontakt och börja bygga er relation och för att ge er ytterligare information om vandringen.

Om vandringarna

Dag 1 – Vart är du nu?

Första dagen fokuserar på att se vart du befinner dig idag. Det handlar om att identifiera dina utmaningar utifrån vart du är just nu, vem är du idag och vad som har format dig till att vara den personen. Första dagen handlar också om att skapa förståelse och tillit mellan coach och deltagare.

Dag 2 – Vart vill du vara?

Idag är blickfånget på den person du vill vara i framtiden, det vill säga att vi skiftar fokus från dåtid till framtid. Forskning visar att visionen framåt är nyckeln till framtida framsteg, men visionen är också avgörande för hur du hanterar utmaningar i dagsläget.

Dag 3 – Från nutid till framtid

Vilka resurser har du idag för att kunna göra en förändring, vilka fler behöver du? 30 år av akademiska studier om målsättningar visar att tydliga målsättningar är helt avgörande för om en person ska nå utveckling eller klara av andra målsättningar. Dag 3 handlar om göra målen konkreta.

Dag 4 – Plan för att nå målet

Sista dagen handlar om att integrera det du har lärt dig de senaste dagarna. Idag tar du första stegen mot att nå dina mål genom att göra en action plan som är en nödvändighet när du snart är tillbaka i din normala vardag.

“The entire expedition was really a life-changing adventure! I was positively surprised – but also to an extent shocked – to see what happens when you take a couple of days to disconnect yourself from your everyday life and give yourself time to just breath, feel and reflect on whatever is going on in your life. Doing this together with the assistance of excellent coaches has helped me – and every other person of our group – to obtain deep insights about my strengths, weaknesses, inner motivation and value.”

Cas, Consultant BCG

TEMARESA VANDRING – FAKTA

 • Upplägg framtaget av Peak Perspective
 • Coacher från Peak Perspective
 • 3 vandringsdagar, 16-20 km/dag
 • Personlig utveckling i underbar miljö
 • För dig med ambitioner
 • Endast 8 platser per tillfälle
 • Bokningsbara tillfällen 2021:
  – 22-25/4 – Inställd pga Covid-19
  – 17-20/6 (Engelska) – Inställd pga Covid-19
  – 19-23/8 (Svenska) 

Kontakta oss för mer information om våra gruppresor till Gotland

OBS! Resan är inte bokningsbar för tillfället. Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig när resan är bokningsbar igen.

INTRESSEANMÄLAN

8 + 2 =