fbpx Skip to main content

Upplevelseresor Sverige

Vi skapar och levererar aktiva upplevelseresor i Sverige, paketerade med boende och upplevelser utomhus. Fokus på cykel, vandring, fiske, padel, golf och mountainbike.

Fritextsökning
Vandringsresor

Vandringsresor

Vandringspaket på Gotland & Öland - Vill du uppleva det fridfulla och storslagna är våra vandringspaket på Gotland och Öland det perfekta sättet. Att stänga av mobilen och få njuta av lugnet, vackra solnedgångar, karga kustlandskap, säsongens färger och magiska vidder är oförglömligt. Ka...

Padelresor

Padelresor

Padelpaket i Sverige - Gotland & Öland - Padel är Sveriges snabbast växande sport. Nu kan vi erbjuda padelpaket i Sverige, på Gotland och Öland som passar perfekt för kompisgänget, familjen eller kollegorna. Våra padelresor kombinerar spelande med trevligt boende och det ingår alltid en...

Golfresor

Golfresor

Golfpaket Gotland & Öland - Vill du få en golfupplevelse att minnas? Då är våra golfpaket på Gotland och Öland för dig. Respektive ö har ett klimat som gör att golfaren kan njuta av spelet från tidig vår till sen höst. Våra golfresor kombinerar golfbanor i världsklass med trevligt boend...

Cykelresor

Cykelresor

Cykelpaket på Gotland & Öland - Inget slår känslan av att vara på cykelsemester och med våra cykelpaket på Gotland och Öland blir det verklighet! Inga tider att passa, inga köer, ingen stress och naturen är din trogna följeslagare. Våra upplevelseresor i Sverige funkar lika bra för den ä...

Fiskeresor

Fiskeresor

Fiskepaket på Gotland - Våra fiskepaket på Gotland är för alla. Från erfarna fiskare till de som kanske för första gången vill prova på den underbara hobbyn fiske. Vi ordnar hela fiskeresor där transport, boende, fiske med guide och mat är inkluderat. Letar du efter något annat? Välj bl...

Temaresor

Temaresor

Gruppresor till Gotland & Öland - Guidade gruppresor till Gotland och Öland blir mer och mer populärt. Alltifrån att resa till Gotland på egen hand till att åka iväg några få personer som ansluter sig till en färdig resa som vi planerar och genomför. Vi står för förarbetet, planeringen o...

Mer om upplevelseresor i Sverige

Oavsett av vilken anledning det kan vara att vi söker oss till upplevelseresor; nya möten och intryck, varva ned från vardagen, komma ut i naturen eller sökandet efter äventyr delar dem alla en gemensam sak, att få uppleva något annat. Idag har vi en uppsjö med möjligheter när det kommer till upplevelseresor i Sverige och vi har valt att inrikta oss på dem destinationer vi kan bäst, Gotland och Öland.

Våra resor

I våra upplevelseresor får du möta två av Sveriges nog mest säregna öar, men som också skiljer sig oerhört mycket från varandra. Våra resor är, enligt oss, en perfekt kombination av möten mellan natur, kultur och historia.

Både Gotland och Öland bjuder på fantastiska naturupplevelser, kustremsor och vykort över havet. Efter en dag fylld med aktivitet och en trevlig middag får ni uppleva det lugn som bara en solnedgång kan skapa när ni ser solen dyka ned i horisonten.

Ni är förhoppningsvis fyllda med nya intryck när ni kryper ned i era sängar innan morgondagen bjuder på ett nytt äventyr.

Våra upplevelser

Bland våra upplevelseresor kan du välja mellan vandring, padel, mountainbike, golf, cykling och kustfiske. Våra resor till Gotland och Öland är till för alla, för nybörjaren, den erfarna, den äventyrslystna eller de ro-sökande.

Ingen tidigare erfarenhet krävs och ni väljer själva hur avancerat ni vill göra just er upplevelse. Många av våra upplevelseresor innehåller en helhetslösning, aktivitet, middagar, boende och transport, allt för att ni ska kunna koppla av och njuta av resan. Upplevelser med guldkant helt enkelt!

MINNEN FÖR LIVET

I våra paket får ni möjligheten att komma bort från verkligheten för en stund, där ni fokuserar på aktiviteten, omgivningen och er själva. Vi har noggrant valt ut smultronställen som skapar minnen för livet.

TEMARESOR

Vi erbjuder också temaresor, datumsatta gruppäventyr inom de olika kategorierna. Vi står för förarbetet, planeringen och genomförandet. Ni får njuta hela vägen. Vill du uppleva något som du inte hittar bland våra paket kan du också välja att skräddarsy din resa. Hör av er till oss så syr vi ihop en resa som passar just dig!

Kontakta oss
Adress:
Life Outdoor
Donners plats 1
621 57 Visby