fbpx Skip to main content

Padelpaket i Sverige - Gotland & Öland 

Padel är Sveriges snabbast växande sport. Nu kan vi erbjuda padelpaket i Sverige, på Gotland och Öland som passar perfekt för kompisgänget, familjen eller kollegorna. Våra padelresor kombinerar spelande med trevligt boende och det ingår alltid en avslutande match mot två lokala lag i samma nivå som er. Letar du efter någon annat? Kolla in alla våra upplevelseresor i Sverige.

Fritextsökning
Gotland
Padel i Visby på Padel Sports Club

Padel i Visby på Padel Sports Club

Padel i Visby - en blandning mellan nöje och allvar - Välkommen att spela padel i Visby på fräscha Padel Sports Club - Gotlands största padelanläggning med totalt 12 padelbanor varav 10 dubbel och 2 singel, både för inomhusspel och utomhusspel. Det gott om parkeringsplatser för både cyke...

2 dagar från 2 990:- Läs mer
Gotland
Padel i Visby på Gotland Padel Center

Padel i Visby på Gotland Padel Center

En fullspäckad padelweekend i Visby - Er padelweekend i Visby på Gotland börjar med att ni checkar in på First Hotel där ni ska spendera de kommande två nätterna. Första kvällen har ni 2 timmar på banan innan ni åker hem, duschar och intar middag på egen hand i Visby.På förmiddagen under...

2 dagar från 4 390:- Läs mer
Öland
Padel Borgholm Öland

Padel Borgholm Öland

Padelpaket i Borgholm Öland - Välkommen att spela padel i Borgholm, Öland. Här bor ni på härliga Strand Hotell Borgholm och spelar totalt 7,5 timmars padel under tre dagar och två övernattningar. Under dag två så blir det allvar, då kommer ni att få möta lokala lag från Öland/Kalmar som...

3 dagar från 4 090:- Läs mer

Mer om padelpaket i Sverige

Padel är idag den snabbaste växande sporten med över 20 miljoner utövare runt om i världen. Padeltennis kommer från början ur tennisen och från squashen, padel är en härlig kombination av de två. Padel är ett socialt spel om fyra spelare. Spelet är enkelt att lära sig och passar alla. I padel används både golv och väggarnas ytor med hjälp av rack för att träffa en tennisboll. I våra padelpaket på Gotland får ni uppleva den fantastiska aktiviteten i sig i kombination med trevligt boende. 

Padel i Sverige och på Gotland

År 1998 i Grevie, strax utanför Båstad, byggdes den första padelbanan i Sverige. År 2016 tillkom ordet padeltennis i den svenska ordlistan och året därpå tog sporten verkligen fart för att komma att bli en av de snabbast växande sporterna runt om i landet. Idag finns det runt 1500 padelbanor i Sverige och dem fortsätter att bli fler. I början av år 2020 fanns det elva banor på Gotland men under 2021 förväntas över 40 stycken.

Padeltennisens framfart grundar sig förmodligen och framförallt i hur enkelt det är att spela, som nybörjare är startsträckan inte för lång och det är ett fantastiskt sätt att umgås på. Helt enkelt är padeltennis en sport för alla!

Våra padelpaket på Gotland

I våra padelpaket kan du välja mellan ”Padel i Visby på Padel Sports Club” eller "Padel i Visby på Gotlands Padel Center".

I paketet "Padel i Visby på Gotlands Padel Center" börjar med att ni checkar in på First Hotel i Visby där ni ska spendera de kommande två nätterna. Ni spelar er första match redan vid ankomst för att sedan duscha och äta middag på valfri krog i Visby. Andra dagen spelar ni både innan och efter lunch för att sedan sista dagen, spela två timmar innan ni åter åker mot fastlandet.

I alla paketen kommer ni få möta lokala lag i er nivå. Den lokala serien på ön har upp till 15 divisioner så vi garanterar att det finns motstånd som kommer att passa just er. 

Våra paket passar perfekt för kompisgänget, familjen eller kollegorna. Stanna upp, kom till Gotland och spela padel!

Mer om padelpaket på Öland

Padel utövas idag av över 20 miljoner spelare runt om i världen och är den snabbaste växande sporten. Padel är ett socialt spel om fyra spelare. Det är enkelt spel som alla kan lära sig. I padel används både golv och väggarnas ytor, en kombination av tennis och squash, med hjälp av rack för att träffa en tennisboll. I våra padelpaket på Öland får ni uppleva den fantastiska aktiviteten i sig i kombination med trevligt boende.

Padel i Sverige och på Öland

Den första padelbanan i Sverige byggdes år 1998 utanför Båstad. År 2017 tog sporten verkligen fart och kom att bli en av de snabbast växande sporterna runt om i landet. Sporten hade fått stort ökat intresse redan innan, men efter ordet ”padeltennis” tillkom i den svenska ordlistan 2016 tog det verkligen fart. Idag finns det runt 1500 padelbanor i Sverige och dem fortsätter att växa och bli fler. Idag finns det elva padelbanor på Öland och samtliga banor finns i Borgholms kommun. På Ekerum Resort kom satsningen på padeltennisen tidigt, de första banorna stod färdiga redan år 2013. Padeltennisen kom nog att bli så populär eftersom det är en sådan tacksam sport att lära sig. Padel är sannerligen en sport för alla!

Våra padelpaket på Öland

I våra padelpaket på Öland kommer du kunna välja på Borgholm och Kalmar. Padel vid Borgholm så kommer att vara bokningsbart under vår och höst på grund av att kunna säkerställa boende.

I paketet ”Padel i Borgholm” bor ni på Ölands ledande hotel, Strand Hotel i Borgholm. Totalt spelar ni 7,5 timmar padel under tre dagar. Två nätter och två middagar serveras i hotellets restaurang som ligger ut med hamnen med en magisk utsikt över Kalmarsund.

I paketen kommer ni få möta lokala lag från Öland/Kalmar som passar just er nivå.

Våra paket passar perfekt för familjen, vännerna eller kollegorna. Stanna upp, kom till Öland och spela padel!

Kontakta oss
Adress:
Life Outdoor
Donners plats 1
621 57 Visby