fbpx Skip to main content

Padel i Visby på Gotland Padel Center

En fullspäckad padelweekend i Visby

Er padelweekend i Visby på Gotland börjar med att ni checkar in på First Hotel där ni ska spendera de kommande två nätterna.

Första kvällen har ni 2 timmar på banan innan ni åker hem, duschar och intar middag på egen hand i Visby.På förmiddagen under den andra dagen har ni 2 timmar på banan. Efter lunchen så blir det allvar, då kommer ni få möta lokala spelare i er nivå i en Americano. Den lokala serien på ön har upp till 15 divisioner så vi garanterar att det finns det som kommer att passa er nivå.På hemresedagen avslutar ni med 1,5 timmar padel innan ni åter åker mot fastlandet. Letar du efter något annat? Se alla padelpaket.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomstdagen!

  Er padelweekend i Visby börjar med att ni checkar in på First Hotel Kokolokko. Därefter väntar 2 timmars padel på Gotland Padel Center innan ni på egen hand besöker någon av Visbys många restauranger.

 • Dag 2: Speldag med Americano!

  Dagen börjar med frukost innan det är dags att åter ta er till padelhallen och ett pass på 2 timmar.
  Efter lunch är väntar spel mot gotländskt motstånd där vi väljer ut deltagare som passar just er ur den gotländska padelligan som innehåller 15 divisioner till en Americano.
  Även denna kväll intar ni middag på någon av Visbys eminenta krogar.

 • Dag 3: Sista speldag / Avresedagen!

  Den avslutande dagen börjar med frukost innan det sista padelpasset inleds. Därefter har ni tid för att upptäcka Visby på egen hand innan hemfärd mot fastlandet.

Karta

Boende

Hotell Kokoloko
VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL KOKOLOKO - Hotel Kokoloko i Visby är ett helt nytt hotell på semesterön Gotland. Hotellet slog upp portarna sommaren 2019 och har en unik design med pool, spabad , bastu, m...
Kontakta oss
Adress:
Life Outdoor
Donners plats 1
621 57 Visby