fbpx

VANDRING & REFLEKTION

EN AKTIV COACHNING AV FÖRETAGSLEDARE

Har du ambitionen att utvecklas och öka din motivation? Har du tänkt tanken men inte riktigt tagit tag i det?

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda vandringar med personlig utveckling på Gotland. Vi vandrar i magiska miljöer längs med Gotlands kust och under vandringen är både mobiler och datorer helt förbjudna.

Detta är vandringen för dig som inte räds för att investera i dig själv.

Coachning

Programmet inkluderar en 4-dagars vandring tillsammans med en liten grupp likasinnade människor. Gruppen blir maximalt 8 personer vilket gör att de två coacherna kommer att ha gått om tid för att möta upp varje individ precis där denne är. Ur detta skapas ett skräddarsytt program, framtaget för just dig.

Unikt format

Ute i naturen utanför kontorstressen och era dagliga rutiner är formen för denna vandring. Naturens olika skiftningar och landskap skapar en unik miljö för att koppla ned och reflektera över vart du är någonstans just nu.

Effekt på bara 4 dagar

Detta Peak Perspective använder sig utav fakta-baserade metoder som skapar resultat som är både snabba, men framförallt hållbara på sikt. Tidigare deltagare har deltagit i vandringen eftersom de har kännt att de har fastnat och har svårt att fokusera på vad som är viktigt. Efter att de har gått med på vår vandring så har de upplevt en helt annan klarsynhet och snabbt därefter rivit ned det som var dåligt och skaffat sig nya bättre vanor. 

Konceptet

Konceptet är framtaget av Peak Perspective , bakom företaget finns grundarna Johanna Junholm och Dr. Meir Shemla. Läs gärna mer om deras arbete på deras hemsida.

Innan vi bekräftar er anmälan till vandringen så ber vi alltid Johanna eller Dr. Meir att kontakta er, detta för att ni ska få en första kontakt och börja bygga er relation och för att ge er ytterligare information om vandringen.

Om vandringarna

Dag 1 – Vart är du nu?

Första dagen foksuerar på att se vart du befinner dig idag. Det handlar om att identifiera dina utmaningar utifrån vart du är just nu, vem är du idag och vad som har format dig till att vara den personen. Första dagen handlar också om att skapa förståelse och tillit mellan coach och deltagare.

Dag 2 – Vart vill du vara?

Idag är blickfånget på den person du vill vara i framtiden, det vill säga att vi skiftar fokus från dåtid till framtid. Forskning visar att visionen framåt är nyckeln till framtida framsteg, men visionen är också avgörande för hur du hanterar utmaningar i dagsläget.

Dag 3 – Från nutid till framtid

Vilka resurser har du idag för att kunna göra en förändring, vilka fler behöver du? 30 år av akademiska studier om målsättningar visar att tydliga målsättningar är helt avgörande för att om en person ska nå utveckling eller klara av andra målsättningar. Dag 3 handlar om göra målen konkreta.

Dag 4 – Plan för att nå målet

Sista dagen handlar om att integrera det du har lärt dig över de senaste dagarna. Idag tar du första stegen mot att nå dina mål genom att göra en action plan som är en nödvändighet när du snart är tillbaka i din normala vardag.

“I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was actually going in.”

John Muir

FAKTA

  • Upplägg framtaget av Peak Perspective
  • Coacher från Peak Perspective
  • 3 vandringsdagar, 16-20 km/dag
  • Personlig utveckling i underbar miljö
  • För dig med ambitioner
  • Endast 8 platser
  • Bokningsbara datum 2021. 18-21/4 & 17-20/6

Kontakta oss för mer information

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

13 + 13 =