VANDRING OCH REFLEKTION

dags att ta tag i dig själv? 

Har du fastnat i livets ekorrhjul och inte vet inte hur du ska ta dig vidare?

Vi erbjuder nu en vandring där du får stanna upp, reflektera och blicka framåt tillsammans med våra coacher om vart du är någonstans idag och vart du vill vara imorgon. 

Kontakta oss för mer information

Coaching och nya insikter

Tillsammans med Peak Perspective kan vi nu erbjuda vandringar för personlig utveckling på Gotland. Vi vandrar i magiska miljöer längs med Gotlands kust och under vandringen är både mobiler och datorer helt förbjudna.  

Vi vandrar längs med Gotlands östkust där vi börjar i Visby för att till slut hamna i Kappelshamn och Maven. 

Under dag 1 fokuserar vi på vart ni är någonstans just nu för att under dag 2 fokusera på framtiden. Dag 3 handlar om hur du ska ta dig från ditt nuvarande jag till den du vill vara i framtiden och avslutningsdagen fokuserar på konkreta åtgärder för att du ska kunna ta dig till nästa steg.

Detta är vandringen för dig som inte räds för att investera i dig själv. 

Peak Perspective har sedan ett par år tillbaka genomför liknande vandringar både på Mallorca och i de Tyska alperna. Hösten 2020 genomfördes första vandringen på Gotland med 8 deltagare. 

“I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was actually going in.”

John Muir

FAKTA

 • Upplägg framtaget av Peak Perspective
 • Coacher från Peak Perspective
 • 3 vandringsdagar, 16-20 km/dag
 • Personlig utveckling i underbar miljö
 • För dig med ambitioner
 • Endast 8 platser
 • Bokningsbara datum 2021. 18-21/4 & 17-20/6

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

3 + 10 =

MER OM UPPLEVELSEN

Coachning

Programmet inkluderar en 4-dagars vandring tillsammans med en liten grupp likasinnade människor. Gruppen blir maximalt 8 personer vilket gör att de två coacherna kommer att ha gått om tid för att möta upp varje individ precis där denne är. Ur detta skapas ett skräddarsytt program, framtaget för just dig. 

Unikt format

Ute i naturen utanför kontorstressen och era dagliga rutiner är formen för denna vandring. Naturens olika skiftningar och landskap skapar en unik miljö för att koppla ned och reflektera över vart du är någonstans just nu.

Effekt på bara 4 dagar

Detta Peak Perspective använder sig utav fakta-baserade metoder som skapar resultat som är både snabba, men framförallt hållbara på sikt. Tidigare deltagare har deltagit i vandringen eftersom de har kännt att de har fastnat och har svårt att fokusera på vad som är viktigt. Efter att de har gått med på vår vandring så har de upplevt en helt annan klarsynhet och snabbt därefter rivit ned det som var dåligt och skaffat sig nya bättre vanor. 

Konceptet

Konceptet är framtaget av Peak Perspective , bakom företaget finns grundarna Johanna Junholm och Dr. Meir Shemla. Läs gärna mer om deras arbete på deras hemsida.  

Innan vi bekräftar er anmälan till vandringen så ber vi alltid Johanna eller Dr. Meir att kontakta er, detta för att ni ska få en första kontakt och börja bygga er relation och för att ge er ytterligare information om vandringen.

Innehåll

 • Coacher från Peak Perspective
 • 3 vandringsdagar
 • 3 nätter som kan vara rum/stugor/tält
 • Frukost & middag

Pris
Kontakta oss

 

Dag 1 – Vart är du nu?

Första dagen foksuerar på att se vart du befinner dig idag. Det handlar om att identifiera dina utmaningar utifrån vart du är just nu, vem är du idag och vad som har format dig till att vara den personen. Första dagen handlar också om att skapa förståelse och tillit mellan coach och deltagare. 

Dag 2 – Vart vill du vara?

Idag är blickfånget på den person du vill vara i framtiden, det vill säga att vi skiftar fokus från dåtid till framtid. Forskning visar att visionen framåt är nyckeln till framtida framsteg, men visionen är också avgörande för hur du hanterar utmaningar i dagsläget. 

Dag 3 – Från nutid till framtid

Vilka resurser har du idag för att kunna göra en förändring, vilka fler behöver du? 30 år av akademiska studier om målsättningar visar att tydliga målsättningar är helt avgörande för att om en person ska nå utveckling eller klara av andra målsättningar. Dag 3 handlar om göra målen konkreta.  

Dag 4 – Plan för att nå målet

Sista dagen handlar om att integrera det du har lärt dig över de senaste dagarna. Idag tar du första stegen mot att nå dina mål genom att göra en action plan som är en nödvändighet när du snart är tillbaka i din normala vardag. 

 

 

  Till och från Gotland

  Färja

  Färjorna till Gotland går från både Nynäshamn och Oskarshamn, vi hjälper er gärna med er båtbokning, uppge då detta vid bokningstillfället.  För mer information, gå in på destinationgotland.se.

  Flyg

  Just nu flyger 3 olika bolag till och från Stockholm till Visby. Air Leap har även turer direkt från Göteborg vissa dagar i veckan.

  SAS, sas.se
  Air Gotland, airgotland.se 
  Air Leap, airleap.se

  Vill ni veta mer om resealternativen, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

  E-POST

  info@lifeoutdoor.se

  TELEFON

  +46 (0) 498 66 47 17