fbpx

GOTLAND 

Gotland är inte bara Sveriges största ö utan också ett av Sveriges populäraste besöksmål. Det är inte så konstigt med tanke på vädret, årstiderna, havet, naturen, historien och våra upplevelsepaket.

Gotland är mer än sommar och sol, ön har så mycket mer än den fantastiska och solsäkra sommaren där öns 60 000 invånare blandar sig med besökare från hela världen 

Våren på Gotland kommer tidigt. Den här tiden på året luktar naturen så där magiskt, småkrypen kryllar, solen värmer i nacken, vindarna smeker mjukt kinderna. 

Även hösten på Gotland är fängslande, solen värmer fortfarande, det är en krispighet i luften och det infinner sig ett lugn på ön. Träden börjar ändra färg, det blåser varma vindar och naturen gör sig redo för sin vila.

I våra paket får ni se det genuina Gotland, känna dofterna, smakerna och träffa gotlänningarna oavsett årstid! Så snart man tar sitt första andetag på ön infinner sig en känsla av ett lugn så välkomna hit för att vara aktiv utomhus, som både kan ge adrenalin, motion och eftertanke.

Om vandring på Gotland

Hämta Usp-text från vandring

 

Om golf på Gotland

Hämta Usp-text från golf

 

Om cykel på Gotland

Hämta Usp-text från cykel

 

Om fiske på Gotland

Hämta Usp-text från fiske

 

Om padel på Gotland

Hämta Usp-text från padel