FISKA MED FAMILJEN 

Här erbjuder vi ett fiske som passar hela familjen, där ingen behöver ha någon erfarenhet av fiske sedan tidigare.

FAMILJEPAKETET

Umgås med familjen avkopplat med horisonten som utsikt.

Här erbjuder vi ett fiske som passar hela familjen, där ingen behöver ha någon erfarenhet av fiske sedan tidigare.

Havsöringsfiske är ett av Gotlands hetaste naturäventyr. Våra guider hämtar upp deltagarna och tar dem sedan till platser som av de gotländska fiskarna anses som heliga – platser som inte låter sig beskrivas, då de ena dagen är helt tomma på fisk, för att nästa dag bubbla av hungriga öringar. Fisket sker genom vadning på grunt vatten.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

10 + 13 =

SNABBFAKTA

 • Bokas för minst 3 personer och max 8 personer
 • Ca 3 timmars fiske (4 timmar med transport)
 • Guide ingår under hela fisket
 • Åldersgräns på minst 14 år

Pris från 1 995 sek/person 

UPPLEVELSE ÖVERSIKT

 • Fiskeguide som finns med under hela fisket
 • Utrustning: haspelspö/ flugspö och vadarbyxor
 • Transport t/r från Visby 09.00, 14.00 eller 18.00

  MER OM UPPLEVELSEN

  Vi hämtar upp er vid ert boende eller på en förbestämd plats. Tillsammans med er guide för dagen tar ni er till den för dagen bästa platsen för fiske. Er guid har med sig all utrustning som behövs för fisket. Kom ihåg egen fika och dryck om ni inte har beställt detta utav oss.

  OBS! Vi kan även skräddarsy ett paket utefter era önskemål, kontakta oss för ett förslag.

  Innehåll

  • Fiskeguide som finns med under hela fisket
  • Fiske i cirka 3 timmar
  • Utrustning: haspelspö/ flugspö och vadarbyxor
  • Transport t/r från Visby 09.00, 14.00 eller 18.00

  Pris

  1 995 sek/person

  Möjligt tillval

  • Fikakorg 85:- per person

   

  Till och från Gotland

  Färja

  Färjorna till Gotland går från både Nynäshamn och Oskarshamn, vi hjälper er gärna med er båtbokning, uppge då detta vid bokningstillfället.  För mer information, gå in på destinationgotland.se.

  Restiden till Gotland med färjan är cirka 3 timmar och 20 minuter.

  Flyg

  Just nu flyger två flygbolag till Visby
  ”Nya Gotlandsflyget” (Startar sin trafik i mitten av juli)
  Air Leap, airleap.se

  Restiden med flyg till Gotland är 35 minuter från Bromma och 45 minuter från Arlanda

  Vill ni veta mer om resealternativen, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

  Sportfiske på Gotland

  Fisket runt Gotland kretsar mycket kring det populära kustfisket efter havsöring. Fiske med vadarbyxor och spinnspö eller flugspö lockar årligen mängder av sportfiskare från både Sverige och andra länder till Gotland.
  Havsöringen är en stridbar och ibland svårlurad fisk som simmar runt kusten stora delar av året. Våren är den populäraste tiden, men det går att fiska havsöring även under andra perioder.

  Tack vare det fria handredskapsfisket i Östersjön är det fritt fram för vem som helst att fiska längs Gotlandskusten. Men det finns givetvis regler och lagar att rätta sig efter. Dels finns det fredade zoner där fisket är förbjudet under vissa perioder av året, dels finns det minimimått, maximimått och uttagsbegränsningar för olika arter.

  Det finns även möjlighet att fånga andra fiskarter än havsöring på kusten, som skrubbskädda (flundra), abborre, id, näbbgädda med flera. Det finns även några områden där det går att lösa fiskekort för fiske i sötvatten.

  Du kan läsa mer om vilka lagar och regler som gäller, lära dig mer om havsöringen som art, samt ta del av både fisketips och spännande fiskenyheter på www.fiskelandgotland.se

  Fiskeland Gotland, som är initierat av Sportfiskarna, arbetar för att bidra till att skapa en ansvarsfull och hållbar sportfiskekultur där vi tillsammans värnar om fiskbestånden och framtidens fiskemöjligheter. Välkommen till Gotland!

  E-POST

  info@lifeoutdoor.se

  TELEFON

  +46 (0) 498 66 47 17

  FLER FISKEPAKET

  KUSTFISKE MED KOMPISGÄNGET

  Det här paketet är för gänget som både vill ha spännande och avkopplande dagar tillsammans! Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning för er och vår fiskeguide lär er allt ni behöver veta.

  KUSTFISKE FÖR DE ERFARNA FISKARNA

  Det här paketet är för er som är mer erfarna fiskare och som har med er egen utrustning, men som ändå vill ha med en egen guide och servisen med bland annat mat och transport – allt för att ni skall kunna fokusera på fisket och på så vis få ut mer av er fiskeupplevelse.