fbpx

Vi söker en verksamhetsansvarig till Life Outdoor

2 juli 2021

 

Om bolaget

Life Outdoor AB bildades i april 2020 och skapar, säljer och genomför upplevelserresor för vandring, cykel, MTB, padel och fiske på Öland och Gotland. Vi har sedan vi startade bolaget märkt en ökad efterfrågan månad för månad och nu är det läge för oss att ta nästa steg och rekrytera en verksamhetsansvarig. Life Outdoor AB är ett systerbolag till Hansa Event AB. Gå gärna in påwww.lifeoutdoor.se för att få en bild av företaget.

 

Om rollen

Då Life Outdoor ännu är relativt nystartat så kommer rollen till en början handla om många olika arbetsuppgifter och kommer även skilja sig beroende på säsong. Under lågsäsongen så kommer fokus att ligga på utveckling av nya paket, kontakt med leverantörer, nya destinationer, hur vi kan förbättra vår verksamhet samt ansvara för hanteringen kring bokningarna. Under högsäsongen  kommer vi att släppa den större delen av utvecklingsarbetet för att jobba närmare mot kund, alltifrån att möta upp våra gäster till att boka leverantörer till att ha hand om bokningsflödet.

Arbetsgrad:      75 %
Lön:                    Efter överenskommelse
Arbetsort:         Visby

Vi ser gärna att tjänsten påbörjas under hösten 2021.

 

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Maila er ansökan till

Mattias Thunholm, mattias@lifeoutdoor.se

Senaste nyheterna

Padelns historia

Padelns historia

Padel, eller rättare benämnt padeltennis, är idag den snabbaste växande sporten med över 20 miljoner utövare runt om i världen. Men varför är den så populär och hur började det egentligen?

Tips på golfbanor på Gotland 2021

Tips på golfbanor på Gotland 2021

Golfa på Gotland, Gotlands golfbanor

Gotland erbjuder inte bara ett klimat som gör att golfaren kan njuta av spelet från tidig vår till sen höst utan också golfbanor i världsklass. Naturen på Gotland är en kategori i sig, och det fantastiska med att spela golf Gotland är att du får omges av den magiska naturen när du spelar.