fbpx Skip to main content
Scandic Visby

Scandic Hotell Visby

Välkomna till Scandic Visby

Här bor du med bästa utgångspunkt för att upptäcka medeltidsstaden. Bo precis vid vattnet alldeles intill färjeterminalen med en kort promenad till stans mulliga gränder och rika historia. Vår härliga utomhuspool är öppen juni till september. För förfrågningar om husdjursvänliga rum, vänligen kontakta hotellet direkt.

I vår restaurang äter du vällagad mat, ofta med gotländska råvaror efter säsong. Våra 214 rum är inredda med gotlandskänsla och utspridda i flera byggnader. Flera av rummen är handikappanpassade och i några rum är husdjur välkomna.

Som gäst hos oss har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. Den stora utomhuspoolen är öppen juni till augusti och den varma bubbelpoolen under bar himmel är öppen hela året. Boka gärna massage, behandlingar och yoga hos Carma SPA som har mottagning på hotellområdet. För konferenser och events har vi mötesrum för upp till 80 personer.

Från hotellet promenerar du på bara 5-10 minuter till Visby innerstad. I den medeltida stadskärnans mysiga gränder finns gott om shopping, restauranger, caféer. Den botaniska trädgården är också väl värt ett besök. Parkering är gratis för hotellgäster i mån av plats och du har nära till färjeteminalen.

Fritextsökning

Karta

Kontakta oss
Adress:
Life Outdoor
Donners plats 1
621 57 Visby